Follower

18 May 2011

~Gelak-Gelak~

Isteri Tersayang

Seorang lelaki telah menginap di sebuah hotel di KL. terdapar sebuah komputer didalam bilik hotel tu. die pun tanpa segan silunya membuka komputer itu dan menghantar email kepada isterinya.

malangnya, die tlah tersalh taip alamat isterinya dan tnpa mengetahui akan kesilapanya tu die pun trus shj hntar email td.

Disebuah rumah dikedah pula,seorg janda baru pulang dr majlis pengebumian suaminya. janda tersebut terus ke komputernya untuk melihat emailnya..manalah tahu ada kawan2 atau sedara-maranya yang mengucapkan takziah. selepas membaca email pertama tibe2 si janda td pun pengsan. anak lelaki janda td terus bergegas ke bilik ibunya dan mandapati ibunya telah terlentang di depan komputer, anaknya terkejut dan melihat pada skrin komputer :

To : Sayangku

Date : 16 mei 2002

Subject : Abg Telah Selamat Sampai


Abang tahu sayang pasti terkejut dengan kehadiran mesej ini.kat sini mereka sediakan komputer dan bolehla kita saling berbalas email.Abg rindu syangAbang telah selamat sampai dan telah menginap dengan aman disini. abang lihat semuanya telah disediakan untuk kedatanganmu pada hari esok. semoga berjumpa denganmu nnti, syang. abang harap perjalannmu ke sini nnti lebih bermkna seperti apa yang telah abang lalui nanti.

0 komen: